Sobanudeln mit Salzgurken-Ketchup / Soba noodles with fermented cucumber ketchup

Ich experimentiere mit Ketchup. Auch mal ohne Tomaten. Fermentierte Salzgurken mit Zucker pürieren und zu Ketchup einkochen. Zu klassischen Ketchup-Speisen habe ich sie noch nicht ausprobiert, aber über Sobanudeln. Sehr lecker. Dazu etwas geschnittene Brunnenkresse und etwas Sesamöl. Fertig.

I’m experimenting with ketchup. With and without tomatoes. Mash fermented salt cucumbers with sugar in a blender. I didn’t tried it with tradition ketchup dishes so far, but with soba noodles. Yummy. Add some watercress and sesame oil. Enjoy!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s