Milchsaure Paprika-Zucchini pur und als Sushi / Fermented pepper zucchini as salad and sushi

Meine neue Sauergemüse-Ernte ist fertig: Paprika Zucchini (mit 10% Salzlösung angesetzt, 3 Wochen Reifezeit, 3 Tage bei Zimmertemperatur und die restliche Zeit im Keller bei 10°C).

Ich liebe es als Salat zum Butterbrot oder auch zusammen mit Avocado als Sushifüllung.

Nebeneffekt: Gesund und kein Sodbrennen.

My new fermented vegetables harvest is ready: Pepper zucchini (prepared with 10% salt solution, for 3 weeks, 3 days at room temperature and the rest of the time in the cellar at 10°C).

I love it as salad with buttered bread but also with fresh avocado as sushi filling.

Side effect: Healthy and no heartburn.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s