Vietnamesische Sommerrollen… mit Twist

  • Rote Paprikastreifen, Auberginenwürfel, Lauchzwiebeln, Ingwerscheibchen, Knoblauchscheibchen, Möhrenstifte in Kokosöl bissfest anbraten.
  • Mit Sojasauce und Mirin (fermentierter Reiswein) würzen. 2 EL Gemüse auf ein eingeweichtes Reispapier geben.
  • Als Twist 2 Gabeln selbstgemachtes Rotkohlsauerkraut als Gewürz darüber sprenkeln.
  • Einschlagen und einrollen, fertig. Lecker mit süßer Chilisauce.

P4302885

P4302884 P4302888

  • Red pepper slices, small eggplant cubes, slices spring onions, thin slices of ginger and garlic, carrot slices, fried in coconut oil
  • Flavour with soy sauce and mirin (fermented sweet rice wine). Spread 2 spoons of it on a moistened, softened rice paper.
  • Add as a twist 2 spoons of self-made red cabbage Sauerkraut… as a seasoning.
  • Roll and enjoy… with sweet chili sauce.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s